Välkommen till Orminge Ur & Optik – kvalitet och omtanke nära dig

Vi är Din lokala optiker och klockhandlare med omtanke om just dina behov. Vi har funnits i Orminge centrum i över 30 år. Högsta möjliga kvalitet och service är grunden för vårt arbete, allt för att Du ska känna dig trygg när Du vänder Dig till oss. Vår kunniga och erfarna personal finns till tjänst för att hjälpa Dig med allt inom glasögon och klockor oavsett om det gäller nya produkter eller reparationer.

Kontakta oss

Om oss

Vi har legitimerade optiker och kontaktlinsoptiker samt mycket erfarna urmakare. I vårt sortiment av glasögon och klockor finns ett brett utbud av olika märken som vi tror passar just din smak. Vi uppdaterar oss kontinuerligt och följer aktuella trender.

Linser

Linser för alla behov

Oavsett synfel så finns det linser som alternativ till glasögon. Vår legitimerade kontaktlinsoptiker hjälper dig att ta fram rätt linser för just Dina behov.

Våra linser tar vi i första hand hem från Dailies. Med detta kan du vara säker på att du får tillgång till linser av allra högsta kvalitet.

Kontaktlinsundersökning

Vår legitimerade kontaktlinsoptiker följer Socialstyrelsens föreskrifter. Dessa anger att ett recept inte får vara mer än 1 år gammalt.