Välkommen till Orminge Ur & Optik – kvalitet och omtanke nära dig

Vi är Din lokala optiker och klockhandlare med omtanke om just dina behov. Vi har funnits i Orminge centrum i över 30 år. Högsta möjliga kvalitet och service är grunden för vårt arbete, allt för att Du ska känna dig trygg när Du vänder Dig till oss. Vår kunniga och erfarna personal finns till tjänst för att hjälpa Dig med allt inom glasögon och klockor oavsett om det gäller nya produkter eller reparationer.

Kontakta oss

Om oss

Vi har legitimerade optiker och kontaktlinsoptiker samt mycket erfarna urmakare. I vårt sortiment av glasögon och klockor finns ett brett utbud av olika märken som vi tror passar just din smak. Vi uppdaterar oss kontinuerligt och följer aktuella trender.

Urmakare

I vårt sortiment ingår klockor från bl.a. Certina, Tissot, Facit, Neos, Kenneth Cole New york, Gant, Boss, Raymond Weil, Daniel Wellington. Vi har även ett stort urval av barnklockor från 195 kr.

Vår mycket erfarna och kompetenta urmakare utför alla reparationer på alla tänkbara klockor och urverk, hela vägen från batteribyte till totalrenovering. Du kan tryggt låta oss ta hand om allt från moderna quartzur till antika mekaniska ur.