Välkommen till Orminge Ur & Optik – kvalitet och omtanke nära dig

Vi är Din lokala optiker och klockhandlare med omtanke om just dina behov. Vi har funnits i Orminge centrum i över 30 år. Högsta möjliga kvalitet och service är grunden för vårt arbete, allt för att Du ska känna dig trygg när Du vänder Dig till oss. Vår kunniga och erfarna personal finns till tjänst för att hjälpa Dig med allt inom glasögon och klockor oavsett om det gäller nya produkter eller reparationer.

Kontakta oss

Om oss

Vi har legitimerade optiker och kontaktlinsoptiker samt mycket erfarna urmakare. I vårt sortiment av glasögon och klockor finns ett brett utbud av olika märken som vi tror passar just din smak. Vi uppdaterar oss kontinuerligt och följer aktuella trender.


 

Glasögon & Synundersökning

Vi har glasögonbågar av fler kända märken såsom Skaga, Kunoqvist, Karl Lagerfeld, Oscar Magnusson, Pilgrim, E&E, Tru Trusardi, Sillhoutte, Face, Ricardo, Peak Performance, Mommin, Polaroid etc. Vi har ett brett spektrum av glaskvaliteter, allt beroende på Dina behov, som vi tar hem från en av världens största tillverkare, japanska Hoya.

Vi kan bl.a. erbjuda paketpriser på glasögon för 995 kr.

Synundersökning utförs alltid av leg. optiker. När du köper glasögon av oss ingår alltid Syntrygg, en garanti som innefattar följande:

  • 30 dagars bytesrätt.
  • 3 månaders tillvänjningsgaranti

Om Dina glasögon av någon anledning inte uppfyller dina förväntningar. Vi gör vad som behövs för att Du ska bli nöjd. Det kan gälla anpassning av båge och skalmar, det kan till och med handla om en ny synundersökning för att ta fram nya glas.

I vår verkstad kan vi även hjälpa till med reparationer på Dina glasögon, till exempel en skadad båge eller en skruv som saknas.

Information om Hoyas produkter